BIJZONDERE GESPREKKEN

Soms heb je gewoon behoefte aan een goed gesprek. Niet roddelen, geen gesprek over ditjes en datjes. Een gesprek met diepgang. Een gesprek dat écht ergens over gaat. Maar niet altijd heb je de juiste gesprekspartner daarvoor beschikbaar. Omdat die ander niet kan. Of omdat de ander er niet meer is…

Heeft u behoefte aan een gesprek, dan kom ik naar u toe. U zorgt voor de koffie of thee en het koekje. En u zorgt, als u dat wilt voor het onderwerp. En ik ben uw gesprekspartner. Een luisterend oor. Maar ook iemand die terug praat. Iemand die u weerwoord geeft. Die het soms niet met u eens is. Een  gesprek tijdens een wandeling is ook prima mogelijk. Of een andere vorm die u zelf prettig vind.

Aan de duur van zo’n gesprek is geen precieze tijd verbonden. Maar u kunt denken aan één tot anderhalf uur. En zijn we daarna nog niet uitgepraat, dan maken we gewoon een nieuwe afspraak!
Een goed gesprek is niet duur en voor vrijwel iedereen toegankelijk. Voor één gesprek betaald u € 27,50. En volgt hier een tweede gesprek uit? Dan is het tweede gesprek slechts € 22,50,-. En verder betaalt u reiskosten op basis van tarief openbaar vervoer.

Wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact op. Hier vindt u de contactgegevens.

 


“Ik hou van een goed gesprek. En van een kop koffie met een koekje!”

Ik ben Rik Konincks. Ik ben 57 jaar en woon samen met mijn vrouw al weer heel wat jaren in Rijswijk. Ik heb een brede belangstelling voor tal van onderwerpen. Muziek, politiek, sport, filosofie, kinderen, jeugdzorg, reizen en nog veel meer.

 


Kijk voor actuele informatie hier.